social

30 de zile de arest la domiciliu pentru Ruslan Popov, adjunctul procurorului general suspendat

11 октября 2021, час 20:27
Делиться:

30 de zile de arest la domiciliu pentru procurorul general adjunct suspendat, Ruslan Popov. Decizia fost luată în această seară de magistrații Judecătoriei Ciocana. 

Popov este bănuit de îmbogățire ilicită, însăpledează nevinovat.

Ruslan Popov a fost reținut sâmbătă pentru 72 de ore, după ce procurorii și mascații de la SIS au efectuat la el acasă, dar și la sediul PG mai multe percheziții. Popov este suspectat de îmbogățire ilicită.

Anul trecut, Centrul de Investigaţii Jurnalistice a publicat o serie de anchete despre averea şi presupusele afaceri camuflate ale lui Ruslan Popov, scrie Anticorupție.md. Reporterii au descris despre afacerea din agricultură a procurorului, afacere înreghistrată pe numele tatălui său, un frigider pentru păstrarea fructelor, locuinţa şi maşinile de lux.

În 23 ianuarie 2020, la o zi de la publicarea anchetei despre averea lui Popov, procurorul general Alexandr Stoianoglo a cerut Autorității Naționale de Integritate să verifice averea adjunctului său, Ruslan Popov.

Procuratura Generală a anunțat că Stoianoglo a luat această decizie chiar la solicitarea lui Ruslan Popov, care, la rândul său, a calificat că informațiile despre el sunt denigratoare și atentează la onoarea dânsului și a familiei.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram