politic

Dorin Chirtoacă: „Maia Sandu primește exact ceea ce a primit Voronin în 2001”. Cerința unioniștilor către PAS

12 июля 2021, час 01:07
Делиться:
Fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, crede că Partidul Acțiune și Solidaritate va obține majoritatea în Parlament, iar în opoziție va fi un singur partid – „Partidul Mafiei” din care vor face parte PSRM, PCRM și Partidul Șor. După anunțarea rezultatelor preliminare, Chirtoacă a venit și cu un îndemn către PAS: „să nu desconsidere, să nu marginalizeze și să nu se atingă de românism”.
„Colegi unioniști, o polarizare mai mare decât la prezidențiale, nu era de așteptat. Faptul că doar două partide intră în Parlament, poate duce la o degradare a democrației (PSRM, PCRM si PPȘOR reprezintă un singur partid – Partidul Mafiei)… Maia Sandu și PAS au primit, prin cele două scrutine (prezidențial și parlamentar), un cec în alb, mai mult decât generos din partea cetățenilor… Dacă ei ratează, Rusia, data viitoare, ne poate înghiți, la o nouă criză, fără drept de apel. După 20 de ani, Maia Sandu primește exact ceea ce a primit Voronin în anul 2001. Partea bună este că Ciuma Roșie pleacă la coșul de gunoi al istoriei, lucru pentru care am luptat și noi din răsputeri”, a scris Dorin Chirtoacă pe Facebook.
Potrivit datelor preliminare ale Comisiei Electorale Centrale, după procesarea a 94% din procesele verbale, blocul unioniștilor AUR a acumulat 0,48% din voturile cetățenilor la nivel republican.
„Suntem cu inima împăcată că ne-am făcut datoria față de neamul românesc și idealul Unirii! Am lucrat cu inima deschisă și sufletul curat în această campanie. Restul lucrurilor, treptat, se vor aranja. Soluția pentru RM, rămâne a fi Unirea cu România, alta nu este și nici nu are de unde fi”, a adăugat Dorin Chirtoacă.
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram