social

Suferă de o boală cronică. O femeie a fost adusă din Ucraina în R. Moldova cu o ambulanță SMURD

14 мая 2021, час 16:28
Делиться:

O nouă intervenție SMURD a avut loc în după-amiaza zilei de 14 mai. O femeie de 57 de ani a fost adusă din Ucraina în Republica Moldova cu o ambulanță de terapie intensivă. Medicii spun că pacienta suferă de o boală cronică. 

Femeia primea tratamentul necesar în Ucraina, însă ulterior a fost necesară transportarea specializată a pacientei în Republica Moldova, pentru îngrijiri suplimentare.

Echipajul SMURD a preluat femeia din regiunea Khmelnytsky și au transportat-o în siguranță la Chișinău prin intermediul ambulanței de terapie intensivă de tip C1. Pe parcursul drumului aceasta nu a suferit complicații fiind monitorizată constant de medici și paramedici.

Pacienta a fost internată într-o instituției de profil din Capitală pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, de la începutul anului 2021 aceasta este a patra intervenție terestră transfrontalieră SMURD realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

 

 

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram