social

/FOTO/ Accident matinal în sectorul Rîșcani. O mașină s-a răsturnat

17 июля 2021, час 11:01
Делиться:

Un accident rutier s-a produs în această dimineață în sectorul Râșcani al Capitalei. Două automobile s-au ciocnit, iar în urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.  

Polițiștii spun că au fost alertați în jurul orei 08:49. Oamenii legii au fost alertați că pe strada Andrei Doga s-a produs un accident rutier.

Ajunși la fața locului, inspectorii au stabilit că sunt implicate un automobil de marca „Dacia”, condus de un bărbat de 35 de ani, și o mașină de marca „Skoda”, la volanul căreia se afla un tânăr de 24 de ani.

În urma impactului, automobilul „Dacia” s-a răsturnat. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și cine se face vinovat.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

social

Передвижные пункты вакцинации сегодня будут дежурить в Центре и на Буюканах

28 декабря 2021, час 09:13
Делиться:

В столице продолжают работу мобильные пункты вакцинации, оборудованные в общественном транспорте. 

Cегодня троллейбус будет находиться в секторе Центр на улице Арборилор вблизи ТЦ Shopping Malldova, а автобус на Буюканах по адресу:  Каля Ешилор, 10, возле магазина Fourchette.

Пункты вакцинации будут работать с 10:00 до 18:00.

Граждане могут идентифицировать эти транспортные единицы по стикерам со словами в поддержку кампании вакцинации против COVID-19.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram