social

Ultima Oră! Mircea Roșioru, adjunctul procurorului general suspendat, a demisionat din funcție „din motive personale”

18 октября 2021, час 12:01
Делиться:

O nouă demisie la Procuratura Generală! Mircea Roșioru, adjunctul procurorului general suspendat, a plecat din funcție. 

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de purtătoarea de cuvânt a PG, Mariana Cherpec. Potrivit acesteia, Roșioru a depus cererea de demisie luni, 18 octombrie.

„Actul administrativ nu este emis deocamdată de procurorul general. Urmează și ordinul. Demisia are loc din motive personale”, a precizat Mariana Cherpec.

Săptămâna trecută, din funcție au plecat un alt adjunct de la Procuratura Generală. Este vorba despre Iurie Perevoznic, care și-a anunțat demisia pe Facebook în care a criticat modul în care au fost reținuți șeful suspendat al PG, Alexandru Stoianoglo și procurorul general adjunct, Ruslan Popov. Perevoznic spune că a depus cererea de demisie în data de 7 octombrie.

Un alt adjunct al procurorului general suspendat, Ruslan Popov, se află în prezent în arest la domiciliu. El este bănuit de îmbogățire ilicită, însă pledează nevinovat.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram