social

Și-ar fi incendiat iubita din gelozie. Un bărbat din Căușeni a fost reținut pentru 72 de ore

19 августа 2021, час 11:40
Делиться:

Un bărbat de 35 de ani, din satul Taraclia, raionul Căușeni, fiind în stare de ebrietate, și-ar fi incendiat concubina în urma unui conflict. Tragicul incident s-a produs pe 18 august.

Potrivit poliției, bărbatul și concubina sa consumase băuturi alcoolice pe parcursul zilei, iar mai târziu, între cei doi s-a iscat un scandal pentru că femeia ar fi părăsit domiciliul pe o perioadă de patru zile. „În timpul conflictului, bărabtul a luat o sticlă cu benzină și a stropit-o pe diferite părți ale corpului, după care cu ajutorul unei brichete, a incendiat-o”, se arată într-un comunicat al oamenilor legii.

Femeia de 35 de ani, în urma arsurilor primite, a fost transportată de urgență la spitalul raional Căușeni cu arsuri de gradul 3 și 4 și se află în secția de reanimare.

Apelul la 112 a fost efectuat de către copilul victimei. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele

Bărbatul a fot reținut pentru 72 de ore, conform art.166 din Codul de Procedură Penală, iar pe acest caz a fost pornită o cauză penală, privind comiterea infracțiunii prevăzute de art.27, 145 alin.(2) din Codul Penal.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

social

Передвижные пункты вакцинации сегодня будут дежурить в Центре и на Буюканах

28 декабря 2021, час 09:13
Делиться:

В столице продолжают работу мобильные пункты вакцинации, оборудованные в общественном транспорте. 

Cегодня троллейбус будет находиться в секторе Центр на улице Арборилор вблизи ТЦ Shopping Malldova, а автобус на Буюканах по адресу:  Каля Ешилор, 10, возле магазина Fourchette.

Пункты вакцинации будут работать с 10:00 до 18:00.

Граждане могут идентифицировать эти транспортные единицы по стикерам со словами в поддержку кампании вакцинации против COVID-19.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram