comerciale

/VIDEO/ Calitatea și savoarea merg mână în mână la Rogob

21 декабря 2021, час 21:36
Делиться:

Îți dorești produse delicioase, unice și sigure de sărbători? Rogob - cel mai mare producător de carne și mezeluri din Republica Moldova, îți îndeplinește dorințele. El îți alintă papilele gustative cu arome deosebite, texturi fine și calitate superioară. Procesul de lucru este unul îndelungat, dar produsul final este ceea ce ai visat. 

„Suntem în secția „Tranșare”, unde carnea este dezosată, selectată pe elemente, cum ar fi ceafă, mușchiuleț, coaste și carne ...” 

Produsele Rogob conțin doar ingrediente naturale. Carnea este atent selecționată și verificată în conformitate cu cerințele și standardele europene de calitate.

Carnea de porc și vita refrigerată sunt exclusiv din Republica Moldova. Este carne autohtonă, este livrată zilnic. Astfel, suntem siguri și convinși în faptul că pe mesele consumatorilor noștri vor ajunge produse proaspete și sigure.” 

Un alt sector, aceeași prioritate. Calitatea și savoarea merg mână în mână la Rogob.

„Suntem în sectorul „Tratare termică”, unde produsele sunt afumate și fierte cu aburi, până la anumite temperaturi.” 

Pentru a păstra gustul tradițional, la Rogob se folosesc metode clasice de prelucrare termică, de afumare și coacere.

„Să vă arăt rumegușul din lemn tare, select. Este un produs de import, cu care afumăm produsele noastre. Pentru ca să fie consumatorii noștri în siguranță, avem un produs și ecologic.” 

Salamurile crud-afumate pe cât de gustoase sunt, pe atât și de pretențioase. Și asta pentru că au nevoie de timp și condiții deosebite.

„Suntem acum în camera de maturare, unde produsele crud-afumate sunt păstrate circa 22 de zile, pentru a-și reda un aspect, un gust, o aromă propriu-zisă produselor noastre din seria PRESTIGE.” 

Ultima, dar nu cea din urmă, vă prezentăm secția „Ambalare”. Anume aici, produsele Rogob capătă aspectul bine-cunoscut de către toți consumatorii.

„Suntem în secția unde produsele finite sunt ambalate.” 

„Avem o linie automatizată de ambalare.” 

Combinatul de carne si mezeluri „Rogob” este o întreprindere modernă și dinamică fondată în anul 1997. Produsele lor se gasesc atât în magazinele proprii, cât și in oferta partenerilor tradiționali si a principalelor rețele de magazine din Republica Moldova. 

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

 

Автор
Dima Catana
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram