externe

Actorul Alec Baldwin a împușcat doi oameni pe platourile de filmare ale peliculei „Rust”. Directoarea de imagine Halyna Hutchins a murit

22 октября 2021, час 10:47
Делиться:

O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit după ce celebrul actorul american, Alec Baldwin a tras cu un pistol de recuzită pe platourile de filmare ale westernului „Rust”. Filmările aveau loc în New Mexico, scrie BBC

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, care lucra ca director de imagine a fost transportată la spital, dar din cauza rănilor a decedat. Și regizorul filmului Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a avut de suferit, acesta este sub supravegherea medicilor. Purtătorul de cuvânt al actorului a declarat că incidentul s-a întâmplat după ce Baldwin a tras din greșeală.

Halyna Hutchins era din Ucraina și a crescut într-o bază militară sovietică din Cercul Arctic. A studiat jurnalism la Kiev și film la Los Angeles și a fost numită „vedetă în creștere” de revista American Cinematographer în 2019.

Pe rețelele sociale au început să circule imagini surprinse la scurt timp după incidentul în care a fost implicat cunoscutul actor american. O fotografie, realizată în parcarea locației unde au loc filmările, îl înfățișează pe Baldwin vorbind la telefon și ținând în mâna stângă o mască sanitară.

Într-un alt cadru, actorul, surprins din spate, este aplecat la marginea drumului, aparent copleșit de emoția tragicului eveniment.

Surse locale relatează că Alec Bladwin a fost, între timp, interogat de poliție fără a fi pus imediat sub acuzare.

 

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram