social

Sistemul medical din Republica Moldova a mai pierdut un doctor

24 марта 2021, час 14:14
Делиться:

IMSP Institutul Oncologic anunţă despre decesul lui Alexandru Gudima, medic oncolog chirurg, doctor habilitat în medicină.

„Domnul Alexandru Gudima este cunoscut şi apreciat, pe bună dreptate, în comunitatea medicală a Republicii Moldova, consacrând peste 40 ani serviciilor de asistență medicală specializată. Colectivul IMSP Institutul Oncologic îşi exprimă regretul faţă de decesul Domnului Alexandru Gudima, şi respectul profund pentru întreaga sa carieră şi contribuţie. Adio, Om minunat! În numele colegilor care V-au iubit, transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei și prietenilor! Drum lin spre eternitate! Vă mulțumim pentru tot! Dumnezeu să vă aibă în pază”, se arată în mesajul instituției medicale.

Medicul Alexandru Gudima s-a născut pe 31 ianuarie 1958 în orașul Dondușeni, în anul 1981 a absolvit Facultatea Medicină Generală a Institutului de Stat de Medicină din Chişinău.

A început activitatea profesională în funcţia de medic intern, la specialitatea chirurgie în cadrul Spitalului Raional Orhei. În perioada anilor 1982-1985 a activat în funcție de medic chirurg, Spitalul Raional Grigoriopol.

Începând din anul 1985, conform repartizării Ministerului Sănătății, este transferat în funcția de medic oncolog chirurg a IMSP Institutul Oncologic, iar ulterior din anul 1996 este numit în funcția de șef secție Ginecologie nr. 2.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram