social

UPDATE: Celebrul scriitor Spiridon Vangheli a învins virusul Covid-19 și a fost externat din Spitalul Republican

24 марта 2021, час 19:01
Делиться:

Update: Scriitorul Spiridon Vangheli a învins virusul Covid-19 și a fost externat din Spitalul Republican. Cu un astfel de anunț au venit reprezentanții instituției medicale, după ce anterior purtătoarea de cuvânt a spitalului a spus că scriitorul încă rămâne internat. 

Știrea inițială: Scriitorul Spiridon Vangheli a învins virusul Covid-19, însă rămâne internat la Spitalul Republican. Informația a fost confirmată pentru tv8 de către Marina Zibliuc, purtătoarea de cuvânt a instituției.

„Spiridon Vangheli are testul negativ la Covid-19, însă rămâne internat în spitalul Republican pentru recuperare. Testul a fost efectuat acum o săptămână”, a declarat Marina Zibiliuc, fără a oferi alte detalii.

Amintim că, celebrul scriitor pentru copii Spiridon Vangheli, cunoscut ca tatăl personajului Guguță, a fost internat în stare gravă la spital la 28 februarie, după ce s-ar fi infectat cu noul coronavirus.

Spiridon Vangheli s-a născut pe 14 iunie 1932 în satul Grinăuţi, judeţul Bălţi, astăzi raionul Râşcani. Cărţile sale despre Guguţă au făcut înconjurul lumii, fiind traduse în zeci de limbi şi editate în 70 de ţări. Scriitorul a fost distins cu mai multe premii naţionale şi internaţionale.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

social

Передвижные пункты вакцинации сегодня будут дежурить в Центре и на Буюканах

28 декабря 2021, час 09:13
Делиться:

В столице продолжают работу мобильные пункты вакцинации, оборудованные в общественном транспорте. 

Cегодня троллейбус будет находиться в секторе Центр на улице Арборилор вблизи ТЦ Shopping Malldova, а автобус на Буюканах по адресу:  Каля Ешилор, 10, возле магазина Fourchette.

Пункты вакцинации будут работать с 10:00 до 18:00.

Граждане могут идентифицировать эти транспортные единицы по стикерам со словами в поддержку кампании вакцинации против COVID-19.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram