social

ANSP a semnalat cazuri în care testele PCR emise de instituție nu au fost recunoscute de reprezentanii unor companii de zbor

24 декабря 2021, час 17:24
Делиться:

Agenția Națională pentru Sănătate Publică, anunță că au fost semnalate cazuri când reprezentanții unor companii de zbor din cadrul Aeroportului Internațional Chisinău, la direcția de ieșire din țară, nu au recunoscut testele PCR, emise de către instituție.

„Au fost semnalate cazuri, când reprezentanții companiilor de zbor din cadrul Aeroportului Internațional Chisinău, la direcția de ieșire din țară, au afirmat că Certificatul de testare PCR emis de către ANSP nu este recunoscut/valabil și pasagerii au fost redirecționați la un laborator privat pentru efectuarea „urgentă” a testului”, portivit unei note emise de instituție.

În acest caz, ANSP, confirmă veridicitatea testelor PCR eliberate de către instituție.

Potrivit reprezentanților agenției, testele corespund tuturor cerințelor internaționale. În cazul în care cetățenii care urmează să călătorească se confruntă cu aceiași situați sunt îndemnați să apeleze imediat angajații Poliției de Frontieră din cadrul Aeroportului sau sa informeze ANSP la linia verde 080012300!

 

 

Автор
Nadia Mihuța
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram