sport

Prezentatorul TV8, Stas Cernavca, printre cei mai buni jurnaliști sportivi ai anului. A fost premiat pentru a noua oară!

24 декабря 2021, час 15:15
Делиться:

Prezentatorul TV8, Stas Cernavca, printre cei mai buni jurnaliști sportivi ai anului. Jurnalistul a fost premiat pentru a noua oară în cadrul galei Asociației Presei Sportive, care a avut loc aseară.

În cadrul evenimentului au fost premiați mai mulți jurnaliști sportivi datorită activității prestigioase de-a lungul anului 2021. 

Printre laureați s-a numărat și prezentatorul știrilor din sport de la TV8, Stas Cernavca. Acesta a primit o diplomă din partea președintelui APSM, Eduard Ciobanu, dar și cadouri din partea sponsorilor forului național sportiv. 

Colegul nostru relatează despre lumea sportului de mai bine de 12 ani. În trecut, în cadrul turneelor APSM, a devenit de trei ori câștigător al competițiilor la biliard, versiunea americană. 

Tot el este cel care comentează meciurile jucate de echipele de fotbal Zimbru Chișinău și Sfântul Gheorghe Suruceni, dar și cele ale selecționatei noastre de fotbal.

 Stas Cernavca s-a alăturat echipei TV8 în noiembrie. Îl puteți urmări, seară de seară, la rubrica Sport, care începe imediat după Știrile cu Angela Gonța.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram