comerciale

/VIDEO/ „Concordia" dăruiește magie celor mai triști ca noi

24 декабря 2021, час 21:24
Делиться:

În luna plină de magie, când totu-n jur e feerie, AO „Concordia. Proiecte Sociale.” dăruiește bucurie celor mai triști ca noi. Mai exact, este vorba de Campania „Vine Moșul” desfășurată pe parcursul lunii decembrie. Este un eveniment de suflet, în cadrul căruia echipa de voluntari și angajați sau mobilizat pentru a-l ajuta pe Moș Crăciun să ajungă acolo unde nevoia este mai mare. În Ajunul Crăciunului, donațiile care au fost colectate timp de 2 weekend-uri în magazinele partenere de către angajații si voluntarii CONCORDIEI, plus darurile primite de la toți prietenii și liceele partenere acestei campanii, au pornit în toată Moldova, pentru a ajunge la cei 510 copilași care-l așteaptă pe Moș.

„Astăzi suntem în cadrul Centrului Multifuncțional Tudora, pentru a sărbători rezultatele Campaniei „Vine Moșul.”

„Centrul Multifuncțional Tudora este unul din centrele implicat în proiectul Protecție - Împuternicire - Prevenție. În cadrul acestui proiect, avem scopul prevenirii bolilor legate de sărăcie și prevenirea abuzului.”

În toate activitățile și acțiunile de prevenire a abuzului, A.O. Concordia îi are în calitate de parteneri pe reprezentanții Inspectoratului General de Poliție. Ei le sunt alături nu doar în activitatea zilnică a centrului, ci și în preajma sărbătorilor.”

„Poliția vine în suportul copiilor nu doar în situații de risc, dar și în clipe plăcute, în clipe de fericire. De aceea, noi și astăzi ne-am străduit cât de puțin să venim în suportul copiilor cu aceste mici daruri.”

„Împreună cu echipa Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă, împreună cu unii parteneri din raionul Ștefan Vodă, am decis să ne alăturăm la echipa Inspectoratului General de Poliție pentru a veni cu o rază de căldură și de lumină în inimile copiilor din localitatea Tudora care se află într-o situație mai dificilă.”

În cadrul proiectului „Protecție - Împuternicire - Prevenție”, care a demarat în data de 1 iulie 2021 și va dura până la 31 decembrie 2022, AO „Concordia. Proiecte Sociale.”, însoțește și susține copiii orfani și copiii din familii social-vulnerabile, precum și vârstnicii și familiile aflate în dificultate. Scopul lor este de a împuternici comunitățile și de a le crea o viață decentă și fără violență.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram