social

Un bărbat în stare de ebrietate și-ar fi lovit fiica minoră până a lăsat-o inconștientă. A fost transportată în stare gravă la spital

25 октября 2021, час 14:59
Делиться:

Un bărbat în stare de ebrietate și-ar fi lovit fiica minoră în vârstă de 15 ani și a lăsat-o fără cunoștință. Incidentul a avut loc într-o localitate din raionul Nisporeni. Informația a fost confirmata de către ofițerul superior de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul de 60 de ani i-ar fi aplicat fetiței mai multe lovituri cu un obiect dur în regiunea capului, deoarece aceasta l-ar fi lovit în timp ce el dormea. Minora a fost găsită întinsă la podea, în propria casă, alături de tatăl ei. Ea a fost transportată în stare gravă la Spitalul Raional Nisporeni.

Familia nu se afla la evidența poliției.

Autoritățile au inițiat o cauză penală pe acest caz, iar suspectul a fost reținut. Mai multe detalii urmează a fi stabilite ulterior.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram