social

A fugit de la școală pentru a merge la bunica. O minoră a fost găsită fără supraveghere în gara din Bălți

25 декабря 2021, час 13:09
Делиться:

A fugit de la școală pentru a merge la bunica. O minoră a fost găsită, vineri, 24 decembrie, de carabinieri în timp ce își executau serviciul de menținere a ordinii publice în apropierea gării din municipiul Bălți.

Observată fără supraveghere, carabinierii s-au apropiat pentru a afla din ce motiv este singură și dacă are nevoie de ajutor. 

În urma discuțiilor, fetița a comunicat că a fugit de la școală și urma să meragă la bunica sa care se află într-un sat din Dondușeni.

Prin urmare, carabinierii au condus minora la Inspectoratul de Poliție Bălți. În urma măsurilor întreprinse, au fost identificați părinții fetiței, iar aceasta a fost reîntoarsă în scurt timp familie.

Inspectoratul General de Carabinieri recomandă, în cazul în care observați persoane aflate în dificultate sau copii fără supraveghere, pentru prevenirea unei tragedii, adresați-vă la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau apelați numărul 112.

 

Автор
Nadia Mihuța
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram