comerciale

Compania Cricova oferă 5000 premii de Crăciun!

27 декабря 2021, час 16:01
Делиться:

Adevărata magie a sărbătorilor de iarnă își face loc în inimile noastre în momentul în care conștientizăm că aceste sărbători sunt despre dăruire. Nu există satisfacție mai mare decât atunci cînd reușești să împărți ceea ce ai cu oamenii din jurul tău. Acesta a fost unul dintre principalele criterii care a stat la baza campaniei de sărbători a vinăriei Cricova. 

Este o campanie care are ca scop oferirea către cei mai fideli clienți ai brandului Cricova a peste 5000 de vouchere ce permit accesul la excursie în faimoasele galerii de la CRICOVA. Pentru a intra în posesia unui voucher este nevoie doar de a achiziționa vinurile și spumantele marca CRICOVA în valoare de minim 450 lei din oricare magazin din țară și în baza bonului se eliberează voucherul. 

Voucherul poate fi primit la prezentarea bonului în magazinele specializate CRICOVA sau de la reprezentanţii companiei din cadrul magazinelor de unde se efectuează cumpărătura. O excursie în orașul Subteran CRICOVA care este cea mai populară atracție turistică din țară este cadoul nostru special pentru clienții care apreciază vinurile și spumantele CRICOVA. 

Campania de Crăciun este activă pînă la data de 20.01.2022. Voucherul cadou va putea fi ridicat din magazinele specializate ,,Cricova,, (or. Chişinău, Str. A. Şciusev, 96/1, or. Cricova, str. Ungureanu 1, or. Bălţi, str.Independenţei nr.12), sau de la Complexul turistic ,,Cricova,, (or.Cricova, str. Chişinăului 124) în baza bonului fiscal care întruneşte condiţiile concursului.

Voucherele primite cadou pot fi utilizate pînă pe 29 februarie 2022 doar în baza unei rezervări prealabile la numărul de telefon 069077734 sau pe adresa de email cricova.vin@gmail.com.

Pentru oricare alte informații telefonați 022 427777 sau accesaţi https://cricova.md/5000-premii-de-craciun/?fbclid=IwAR28EXVuKliuSkfeN9Fcyv6czWxuseF9m8b-2O331cbjKYYl06TPYoTFV_M

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

 

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram