comerciale

Au fost desemnați primii 6 câștigători ai Tombolei de Iarnă organizată de Zbor.md!

28 декабря 2021, час 14:29
Делиться:

Prima extragere a Tombolei de Iarnă organizată de Zbor.md a avut loc în data de 27 decembrie curent.

Au fost desemnați șase câștigători. Premiile oferite includ bilete de avion dus-întors spre Paris, vouchere în valoare de 100 euro fiecare și gadget-uri performante!

Norocoșii sunt clienți zbor.md care au procurat bilete de avion în perioada 13 decembrie 2021-26 decembrie 2021 și au fost extrași în mod aleatoriu, prin intermediul platformei random.com.

Aceștia sunt: Spian Iurie, Alii Anastasia, Cujba Ecaterina, Gulian Svetlana, Tabara Andrei, Zlotescu Vasile.

În sacul Moșului au mai rămas daruri și pentru tine. La procurarea unui bilet de avion de la zbor.md, ești instant înregistrat la Tombola de Iarnă unde poți câștiga și tu. La bătaie sunt puse bilete de avion tur-retur spre Istanbul, Hamburg și Viena, vouchere în valoare de 100 euro fiecare, căști wireless, smartwatch-uri și smart speakere.

Promoția este în plină desfășurare până la dată de 10 februarie 2022 atunci când va avea loc ultima extragere. Până atunci, baftă tuturor.

Nu uita că la zbor.md primești suport 24/7 atât online cât și la telefon, precum și asistență gratuită pentru check-in. Procură și tu un bilet de avion de la zbor.md și câștigă un cadou super cool în perioada sărbătorilor de iarnă!

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram