comerciale

/VIDEO/ În ajun de An Nou, hypermarketul Nr1 de pe str. Lev Tolstoi și-a redeschis larg ușile

28 декабря 2021, час 21:14
Делиться:

În ajun de An Nou, Hypermarketul Nr1, de pe strada Lev Tolstoi 24/1 și-a redeschis larg ușile pentru toți cei ce-și doresc să facă cumpărături de cea mai înaltă calitate, într-o ambianță plăcută, la prețuri avantajoase. După o renovare completă, magazinul revine cu un alt concept – unul total nou.

„Am revenit din nou pentru a bucura cumpărătorii. Totul ce vedeți în magazin, începând de la rafturi, frigidere, case și terminând cu parcarea, au fost total renovate.”

Fiind mereu pe grabă, de multe ori uităm să procurăm unele lucruri. Pentru a exclude astfel de situații, s-a schimbat în totalitate amenajarea magazinului. Tot ceea ce trebuie să faceți acum, este să urmați trecerile principale, astfel nu veți uita să faceți plinul coșului cu tot ceea ce v-ați planificat.

„După sugestia cumpărătorului, am schimbat în totalitate amenajarea produselor și trecerea între rafturi.”

Secția pentru carne, pește, legume și fructe a devenit mai spațioasă. Veți avea o alegere și mai mare de produse proaspete. Căutați fructe exotice pentru cocktail-uri? Le găsiți aici. Pește oceanic și fructe de mare pentru paella? Toate vă așteaptă refrigerate, numai bune pentru a le găti. 
Și încă ceva: la Hypermarket-ul Nr1, veți vedea cum și în ce condiții sunt pregătite diversele feluri de mâncare, pentru că tot ce separă bucătăriile de cumpărători este doar un perete de sticlă.
„Veți putea vedea procesul de preparare a bucatelor, văzând bucătarii noștri.”

Nu veți mai fi nevoiți să stați într-un „ambuteiaj” de cumpărători și cărucioare pentru a vă achita produsele. 

Acum, veți avea parte de opt case de tip self-checkout.

„Sunt renovate 20 de case, dintre care sunt 8 de autodeservire.

Se întâmplă uneori ca parcarea, în orele de vârf, să pară o cursă cu obstacole? S-a ținut cont și de acest aspect și s-a reamenajat parcarea din fața magazinului. Acum fluxurile de mașini sunt separate, iar parcarea automobilelor a devenit mai simplă și mai comodă.

„Vă așteptăm cu drag la Hypermarket-ul Nr1 de pe strada Lev Tolstoi 24/1, cu un program de lucru de la orele 9:00 până la orele 23:00, 7 zile în săptămână.”

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram