În accidentul din Georgia nu sunt implicați cetățeni moldoveni. Anunță Ministerul Afacerilor Externe

30 декабря 2021, час 11:24
Делиться:

În tragicul accident, care s-a produs ieri în Georgia, nu sunt implicați cetățeni moldoveni. Precizarea a fost făcută de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE).

„Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova la Baku, acreditată prin cumul în Georgia s-a autosesizat despre producerea unui accident rutier în apropierea localității în Zhinvali, Georgia. În pofida unor informații vehiculate în presa străină și pe rețelele sociale, în comunicarea cu autoritățile georgiene s-a confirmat că în vehiculul implicat în accident nu se aflau cetățeni ai Republicii Moldova”, precizează instituția.

Amintim că, ieri, presa străină comunica despre producerea unui tragic accident rutier în Georgia. Un autobuz, care transporta turiști, a căzut de pe o stâncă în apropierea lacului de acumulare Zhinvali. Se comunica, de asemenea,  despre trei persoane decedate și că printre pasageri ar fi și moldoveni.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
0
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram