comerciale

/VIDEO/ Atmosferă de poveste în ajun de An Nou la Moldtelecom

31 декабря 2021, час 21:53
Делиться:

Atmosferă de poveste în ajun de An Nou la Moldtelecom. Sunt momente unice, când fiecare dintre noi este în așteptarea magiei. Știi care-i secretul? Magia se găsește în tine și în oamenii dragi sufletului tău, care zilnic te bucură prin prezență, grijă și iubire. În acest an, Moldtelecom a avut parte de un proiect frumos cu minunata interpretă Irina Rimes. Grație acestui parteneriat valoros, am descoperit încă un moldovean talentat. Numele lui este Andrei Serjant, care prin muncă asiduă, carismă și încredere, din pasajul subteran a ajuns pe scenă, cucerind nu doar jurații de la SuperStar România, ci și inimile a sute de mii de oameni, iar astăzi este un exemplu demn de urmat.

„Vreau să-i mulțumesc mult echipei Moldtelecom pentru această provocare și vouă vă urez un An Nou cât mai fericit. Credeți în voi și visurile vor deveni realitate!”,  spune Andrei Serjant, semifinalist „SuperStar România”.

Această istorie este despre visuri, încredere, muncă și perseverență, iar noi ne dorim ca istoriile despre visuri împlinite, scopuri atinse și încredere să înceapă și să continue alături de Moldtelecom. Ultima zi de lucru din acest an va fi cu adevărat magică, pentru că Andrei Serjant a decis să ne bucure cu prezența și să ne încânte cu muzică de calitate.

Cu un mesaj de felicitare și cu îndemnul de a crede în noi vine Directorul General al companiei S.A. Moldtelecom, Alexandru Ciubuc:

„Dragi prieteni, au rămas clipe numărate până la trecerea dintre ani. 2022 este deja aproape și cu acest prilej vă urez un sincer „La mulți ani!” Povestea noastră de succes nu ar fi fost posibilă fără dvs., fără clienții noștri, fără partenerii noștri și fără echipa noastră. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și din partea întregii echipe Moldtelecom vă urăm un An Nou fericit alături de familie și toți cei dragi. Crede in tine si visurile tale vor deveni realitate! La Mulți ani fericiți!

Moldtelecom susține talente și oameni ce cred în realizarea visurilor lor. Te încurajăm și pe tine să-ți urmezi visurile și ele, cu siguranță, vor prinde viață. Închide ochii, deschide-ți inima și crede… #Credeîntine!

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram