timp liber

Gala Met 2022: Kim Kardashian a purtat una dintre rochiile celebrei Marilyn Monroe

03 мая 2022, час 15:02
Делиться:

Kim Kardashian a impresionat cu ținuta ei la Met Gala 2022, eveniment care a avut loc pe 2 mai la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Vedeta a îmbrăcat una dintre rochiile purtate în urmă cu ani de celebra Marilyn Monroe.

Starurile internaționale au defilat, luni noapte, pe covorul roșu de la Muzeul Metropolitan de Artă din New York și au încercat să aibă apariții cât mai spectaculoase, scrie Libertatea.ro. În acest an, tema evenimentului a fost „Gilded Glamour”, care a reînviat „Gilded Age”, vârsta de aur americană de la finalul secolului XIX. Având în vedere tema evenimentului, Kim Kardashian și echipa ei au stabilit să nu creeze o rochie nouă pentru gală. Starul a ales să îmbrace rochia purtată de Marilyn Monroe la ziua de naștere a președintelui John F. Kennedy, în 1962. Pe atunci, acesta împlinea 45 de ani, iar vedeta i-a cântat în public „La mulți ani, domnule președinte”.

 

Rochia a fost creată de Jean Louis și valora în 1962 aproximativ 12.000 de dolari. Se știe că rochia a fost expusă într-un muzeu, în Orlando, Florida. La momentul actual, rochia ar valora aproximativ cinci milioane de dolari, fiind cea mai scumpă rochie din lume.

Pentru a încăpea în celebra rochie, Kim Kardashian a recunoscut că timp de aproximativ trei săptămâni a ținut o dietă drastică. „Am probat-o și nu m-a încăput. Le-am zis să îmi dea trei săptămâni. Am slăbit peste 7 kilograme. A fost o adevărată provocare, dar am fost hotărâtă să reușesc. Nu am consumat carbohidrați și zahăr timp de trei săptămâni. După eveniment avem petrecere cu pizza și gogoși”, a declarat Kim pentru people.com.

La fel ca Marilyn Monroe, Kim Kardashian a purtat o blană albă pe umeri. La eveniment, starul nu a mers singură, ci a fost însoțită de Pete Davidson, iubitul ei. El a respectat codul „dress tie” și a îmbrăcat un costum negru, la care a asortat o cămașă albă și cravată neagră.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram