social

/ВИДЕО/ Șoferul, amenințat de bărbatul înarmat cu un cuțit, este un procuror de la Cauze Speciale: „Mi-a spus să merg înainte”

03 августа 2022, час 13:02
Делиться:

Șoferul, care a fost amenințat și căruia s-a încercat să-i fure mașina de către un bărbat înarmat cu un cuțit, este un procuror de la Cauze Speciale. În ajutorul acestuia au sărit trecătorii, dar și un echipaj de polițiști. Ei au încercat să imobilizeze agresorul, timp în care, individul a rănit cu cuțitul un agent de pază al unei bănci din Capitală.

„Aruncă cuțitul! Scoate pistolul! Chemăm 112!”

Aceste imagini au fost surprinse de martori în seara zilei de 3 august. Incidentul s-a produs pe strada Ismail din Capitală. Victima s-a dovedit a fi un procuror de la Cauze Speciale. El povestește că se întorcea acasă de la serviciu și era prins în ambuteiaj pe strada Ismail. Într-o fracțiune de secundă s-a pomenit cu un individ înarmat cu un cuțit pe bancheta din spate. Acesta era urmărit de doi agenți de pază ai unei bănci comerciale din apropiere.

Șoferul susține că a ieșit din mașină, timp în care agresorul a urcat la volan și a încercat să pornească automobilul. 

„El a spus să merg înainte, dar între timp au deschis ușa din spate acești doi băieți care au strigat să ies din mașină pentru că el are în mână un cuțit și este foarte agresiv”, a precizat pentru echipa TV8 procurorul Dumitru Tomița.

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție care trecea pe alături. Oamenii legii, împreună cu trecătorii, au încercat să scoată bărbatul din interior, moment în care acesta a rănit la mână unul dintre agenții de pază, susține victima.

„Forța cutia de viteză, apăsa pe accelerator. El când a încercat să-l scoată l-a rănit la mâna dreaptă”, ne-a mai comunicat Tomița.

La fața locului a intervenit ambulanța care a acordat îngrijiri medicale persoanei rănite. Individul a fost imobilizat și dus la inspectoratul de poliție, unde a fost reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru huliganism. Individul a fost audiat, însă nu este clar, deocamdată, din ce cauză a recurs la asemenea gesturi.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Scene violente în centrul Capitalei: Un individ înarmat cu un cuțit a pus pe jar trecătorii și polițiștii

02 августа 2022, 20:08

/VIDEO/ Bărbatul înarmat cu un cuțit care ar fi încercat să deposedeze un șofer de automobil, reținut pentru 72 de ore

03 августа 2022, 10:08

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

social

Передвижные пункты вакцинации сегодня будут дежурить в Центре и на Буюканах

28 декабря 2021, час 09:13
Делиться:

В столице продолжают работу мобильные пункты вакцинации, оборудованные в общественном транспорте. 

Cегодня троллейбус будет находиться в секторе Центр на улице Арборилор вблизи ТЦ Shopping Malldova, а автобус на Буюканах по адресу:  Каля Ешилор, 10, возле магазина Fourchette.

Пункты вакцинации будут работать с 10:00 до 18:00.

Граждане могут идентифицировать эти транспортные единицы по стикерам со словами в поддержку кампании вакцинации против COVID-19.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram