sport

Naționala Moldovei va juca în luna ianuarie două meciuri amicale cu Uganda și Coreea de Sud. Când vor avea loc

Sursa foto: FMF
04 января 2022, час 14:21
Делиться:

Naționala Moldovei va juca în luna ianuarie două meciuri amicale. Un meci urmează a fi jucat în Turcia cu Uganda pe data de 18 ianuarie, iar celălalt cu Coreea de Sud pe data de 21 ianuarie. Despre aceasta a anunțat Federația Moldovenească de Fotbal. 

Meciul cu Uganda va fi cu numărul 260 pentru Naționala Moldovei care a înregistrat până în prezent 47 de victorii, 60 de egalități și 152 de înfrângeri.  

Serghei Cleșcenco este nou selcționar al Moldovei care va debuta la echipa națională în meciul cu Uganda. Naționala Moldovei a mai fost pregătită până acum de 14 antrenori, inclusiv 8 tehnicieni străini.

Reprezentativa din Uganda, locul 82 în clasamentul FIFA, va deveni a 69-a adversară din istoria Naționalei noastre și a 5-a reprezentativă din Africa.

Anterior Moldova a mai jucat cu Sudan 2-1 (în anul 1992, au marcat Alexandru Spiridon și Igor Oprea), Congo 3-1 (1992, toate golurile echipei noastre au fost înscrise de regretatul Iurie Miterev), Camerun 0-1 (2014) și Coasta de Fildeș 1-2 (2018, gol Artur Ionița).

Selecționerul Serghei Cleșcenco a anunțat că a fost mărit lotul de jucători pentru aceste partide, printre ei fiind  nouă fotbaliști.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram