sport

/ВИДЕО/ Moldovenii Igor Armaș și Vadim Rață au obținut a doua victorie consecutivă în playoff-ul din Liga 1

04 апреля 2022, час 21:01
Делиться:

Internaționalii moldoveni Igor Armaș și Vadim Rață au obținut a doua victorie consecutivă în playoff-ul din Liga 1 alături de echipa lor Voluntari, scor 1-0 împotriva lui Farul Constanța. 

Voluntari și Farul se luptau pentru poziția a 4-a înaintea meciului direct. Partida de pe stadionul „Anghel Iordănescu” a fost săracă în ocazii și cu un joc slab al ambelor echipe. Cea mai mare ocazie a meciului a venit în minutul 82, când șutul lui Boboc, cu poarta goală, a fost respins în ultimul moment de Lukas Droppa. 

Cum în fotbal, ocaziile se răzbună, Voluntari avea să fie echipa care ia cele 3 puncte. În minutul 89, Ciobotariu a prelungit o centrare a lui Ion Gheorghe din corner, iar Ricardinho a marcat din apropierea porții. 

Cu un nou succes, echipa lui Armaș și Rață își consolidează poziția a patra și este la 3 puncte distanță de ultima treaptă care duce în cupele europene. În următoarea etapă pe 11 aprilie, Voluntari merge pe terenul lui FCSB.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram