social

/FOTO/ Intervenție SMURD la Ocnița. Un tânăr a fost transportat la Chișinău după ce a suferit arsuri pe suprafața corpului

Foto: IGSU
05 января 2022, час 11:57
Делиться:

O nouă intervenție SMURD în țara noastră. Un bărbat de 25 de ani care a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului a fost transportat cu un echipaj special de la Ocnița la Chișinău. Pacientul a fost monitorizat pe parcursul intervenției aeromedicale și nu a suferit complicații.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), intervenția a avut loc în dimineața zilei de 5 ianuarie cu ajutorul echipajului SMURD Iași. Pacientul a fost preluat de la spitalul raional și transportat la un spital din Chișinău.

Transferul pacientului a decurs fără probleme, astfel elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo din Capitală, de unde pacientul a fost preluat și transportat de Serviciul Republican Aviasan la Centrul de combustie al Spitalului Clinic din Chişinău unde sunt tratați bolnavii cu arsuri grave.

Conform datelor oferite de IGSU, aceasta este prima intervenție aeromedicală SMURD realizată pentru cetățenii Republicii Moldova în anul 2022.

 

 

Автор
Nadia Mihuța
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram