Marina Tauber anunță că își deschide un birou parlamentar la Bălți. „V-am promis că voi fi activă”

05 января 2022, час 16:54
Делиться:

Deputata din partea Partidului Politic „ȘOR”, Marina Tauber anunță că își deschide în curând un birou parlamentar la Bălți. Anunțul a fost făcut chiar de aceasta care a menționat că abia așteaptă să se întâlnească cu bălțenii pentru a-i ajuta în rezolvarea problemelor cu care se confruntă. 

„V-am promis că voi fi activă, că îmi voi petrece aproape tot timpul aici și că voi contribui la implementarea multor reforme, indiferent de statutul meu în municipiul Bălți, care reprezintă  simbolul speranței și luptei. Pentru început, vom implementa proiecte sociale, care sunt atât de necesare pentru oameni. Biroul deputatului Marina Tauber va fi deschis în curând. În cadrul acestuia, voi avea întâlniri cu oamenii, mă voi implica în soluționarea problemelor cu care se confruntă aceștia” a declarat aceasta într-un live pe una din paginle sale de socializare.

Tauber a mai menționat că până își va deschide propriul birou, locuitorii municipiului Bălți se pot adresa la oficiul partidului.

„Vă aștept inclusiv cu idei și propuneri pentru îmbunătățirea legislației, care să permită rezolvarea a cât mai multe probleme cu care se confruntă țara noastră. Până la deschiderea biroului deputatului Marina Tauber, vă așteptăm la oficiul Partidului „ȘOR””, a mai adăugat aceasta.

Amintim că, Marina Tauber a candidat din partea Candidatul Partidului „ȘOR”  la alegerile locale pentru funcția de primar în municipiul Bălți, însă în urma deciziei CEC, aceasa a fost scoasă din cursa electorală pentru că ar fi folosit în campania electorală fonduri financiare nedeclarate și pentru că ar fi depășit plafonul maxim stabilit de către CEC.

Mai exact, Tauber este acuzată că ar fi cheltuit bani, pe care nu i-a declarat, pentru a-i hrăni pe simpatizanții care au susținut-o în campanie electorală.

Marina Tauber, a contestat la Curtea de Apel Chișinău hotărârea CEC, prin care se solicită Judecătoriei Bălți să fie anulată înregistrarea acesteia în cursa electorală. Demersul a fost depus în după-amiaza zilei de 2 decembrie.

În cererea de chemare în judecată se menționează că, analizând motivarea hotărârii CEC din 1 decembrie, membrii partidului au constatat că organul electoral a emis un act administrativ individual ilegal. Prin urmare, avocații părții consideră că Partidul „ȘOR” este vătămat în drepturile sale. 

Автор
Nadia Mihuța
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
0
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram