sport

/ВИДЕО/ Noul scop anunțat de halterofila din Moldova care a cucerit 3 medalii de bronz la Mondialul de tineret din Grecia

05 мая 2022, час 21:32
Делиться:

Tânăra haletorifilă Teodora-Luminița Hîncu, care în această săptămână a cucerit trei medalii de bronz la Campionatul Mondial de tineret în Grecia, a declarat că se aștepta la un rezultat mult mai bun. Sportiva consideră că genul de sport haltere se îndreaptă spre o dezvoltare continuă, iar marele obiectiv al ei este participarea cu succes pe viitor la Jocurile Olimpice. 

Teodora-Luminița Hîncu a revenit de la Campionatul Mondial de tineret din Grecia, unde a obținut trei medalii de bronz, depășind performanța de anul trecut de la Tașkent, când a obținut o singură medalie de acest gen. 

Sportiva se pregătește zilnic sub îndrumarea antrenorului Veaceslav Celma și a declarat cu modestie că se aștepta la o evoluție mult mai bună în orașul Heraklion, însă este mândră că a urcat pe podium. 

În vârstă de doar 19 ani, Teodora-Luminița Hîncu a avut doar cuvinte de la laudă la adresa președintelui Federației de Haltere și spune că datorită oficialului, genul de sport haltere cunosc un progres în țara noastră. 

Foarte ambițioasă din fire, Teodora-Luminița Hîncu vrea să reprezinte pe viitor țara noastră la Jocurile Olimpice din 2024 și visează chiar la o medalie.

Următoarea competiție pentru Teodora Luminița-Hîncu va fi Campionatul European de haltere printre seniori, care este programat în Albania în perioada 28 mai - 5 iunie. 

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram