social

/ВИДЕО/ Accident nocturn la Drochia: Un șofer beat a tamponat 4 automobile și a lovit 9 pietoni, care au ajuns la spital

05 августа 2022, час 14:00
Делиться:

Accident violent la Drochia. Un șofer a tamponat patru automobile parcate regulamentar, după care a lovit 9 pietoni, care, din fericire, au rămas în viață și au fost transportați de urgență la spital. În urma testării alcoolscopice s-a dovedit că șoferul de 27 de ani era beat.

Polițiștii au stabilit că tânărul, locuitor al raionului Drochia, conducând automobilul de marca Renault prin satul Sofia, în circumstanțe necunoscute a accidentat vehiculul de marca Opel care staționa regulamentar pe partea dreaptă a carosabilului, fiind proiectat într-un alt automobil Škoda, care, de asemenea, era parcat regulamentar, ulterior acesta lovind alte două vehicule de marca Toyota parcate în preajmă.

Totodată, în urma accidentului rutier au fost loviți 9 pietoni care se aflau în preajma unui local, aceștia fiind cu vârste cuprinse între 19 și 54 de ani. În urma impactului, toate persoanele au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportați la Spitalul Raional Drochia.

Supus testării alcoolscopice s-a stabilit că șoferul era beat, având o concentrație de 0, 77 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului rutier.

Автор
Andreea Josan
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

social

Передвижные пункты вакцинации сегодня будут дежурить в Центре и на Буюканах

28 декабря 2021, час 09:13
Делиться:

В столице продолжают работу мобильные пункты вакцинации, оборудованные в общественном транспорте. 

Cегодня троллейбус будет находиться в секторе Центр на улице Арборилор вблизи ТЦ Shopping Malldova, а автобус на Буюканах по адресу:  Каля Ешилор, 10, возле магазина Fourchette.

Пункты вакцинации будут работать с 10:00 до 18:00.

Граждане могут идентифицировать эти транспортные единицы по стикерам со словами в поддержку кампании вакцинации против COVID-19.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram