timp liber

/HOROSCOP/ Taurii trebuie să își asculte intuiția. Este un moment potrivit ca Scorpionii să se ocupe de cei dragi

06 января 2022, час 08:49
Делиться:

Taurii trebuie să își asculte intuiția. Este un moment potrivit ca Scorpionii să se ocupe de cei dragi .

Horoscop Berbec – 6 ianuarie 2022: Ești invitat la relaxare, revigorare, un ritm mai cuminte al tuturor activităților. Așa vei reuși să stai departe de provocările care pot duce la conflicte inutile. 

Horoscop Taur – 6 ianuarie 2022: Este important să-ți asculți intuiția, dar și să judeci totul la rece, ca să nu devii victima propriilor concluzii. O combinație între cele două este cea mai bună alegere, în acest moment. 

Horoscop Gemeni – 6 ianuarie 2022: Ar fi bine să ții cont de dorințele cele mai cuminți, de exemplu cele legate de retragerea din situațiile tensionate, care îți vor efori ocazia de a economi resurse, de orice fel. 

Horoscop Rac – 6 ianuarie 2022: Firea ta retractilă îți poate fi de un real folos astăzi pentru că îți va semnala cel mai bun mod pentru a abandona o idee, înainte de a ajunge la un conflict, un eșec sau o dezamăgire. 

Horoscop Leu – 6 ianuarie 2022: Întregul context te invită la preocupări mai calme, mai intime, de exemplu cercetarea unor mistere ale vieții sau descoperirea legilor după care funcționează ființele umane. 

Horoscop Fecioară – 6 ianuarie 2022: Se deschide o oportunitate de a ajunge la o înțelegere cu un partener important, cum ar fi cel de cuplu. Nimic nu vine însă de la sine, e nevoie de o voință clară îndreptată spre pace și bună înțelegere. 

Horoscop Balanță – 6 ianuarie 2022: Munca este principala ta preocupare, dar astăzi sunt șanse să te implici mai mult, să vrei să dăruiești din calitățile tale cele mai frumoase, pentru a face totul mai frumos, în jurul tău. 

Horoscop Scorpion – 6 ianuarie 2022: Este un moment foarte potrivit pentru a te ocupa de cei dragi, cu condiția ca lucrurile bune să vină de la tine. Dacă aștepți să ți se ofere ocazii de a repara anumite greșeli, vei aștepta mult și bine. 

Horoscop Săgetător – 6 ianuarie 2022: Casa, familia și mediul intim sunt în centrul atenției tale și așa e cel mai bine, în acest moment. Ar fi bine să fii atent la momentele de vârf ale unor emoții, ca să nu le lași să te tulbure prea mult. 

Horoscop Capricorn – 6 ianuarie 2022: Ești dornic de întâlniri care să te inspire, de discuții relevante pentru ceea ce te interesează acum. Va trebui să faci tu primul pas și să și netezești drumul, dacă există obstacole pe undeva. 

Horoscop Vărsător – 6 ianuarie 2022: Ești împărțit între grijile acumulate și dorința de a intra în posesia unor sume cât mai mari, fără cine știe ce efort, doar ca să ai parte de confortul psihic pe care ți-l oferă. 

Horoscop Pești – 6 ianuarie 2022: Ai posibilitatea de a-ți face ordine în gânduri, de a domoli anumite emoții și de a înlătura anumite convingeri false, care provin de la tine sau ți-au fost induse de apropiați.

Sursa: Libertatea.ro

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram