Maia Sandu le transmite un mesaj de felicitare creștinilor care sărbătoresc, astăzi, Crăciunul

07 января 2022, час 09:52
Делиться:

Șefa statului, Maia Sandu, le transmite un mesaj de felicitare creștinilor ortodocși de rit vechi care sărbătoresc, astăzi, Crăciunul.

„Astăzi este Crăciunul pe stil vechi, prilej cu care transmit gânduri bune, însoțite de urări de sănătate și de bucurie, tuturor celor care serbează în această zi Nașterea Domnului!”, scrie Președinta Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, șefa statului le amintește concetățenilor că suntem în pandemie și le recomandă să nu uite de măsurile de prevenire și protecție nici în această zi de mare sărbătoare.

„Vom sta la masa de sărbătoare împreună cu familia și prietenii - și pentru că suntem în vremuri de pandemie, vă rog să fiți precauți și să vă îngrijiți și de sănătate. Vom vorbi cu oamenii dragi aflați departe, cărora le ducem dorul, și ne vom aminti de cei plecați dintre noi. Ne vom bucura că ni s-a dat încă un an în care să facem mai bune lumea și locul în care trăim. Dintotdeauna, Crăciunul este sărbătoarea care ne poate aduce mai aproape unii de alții și ne poate face mai uniți. Trebuie doar să ne deschidem inimile. Crăciun fericit!”, scrie Maia Sandu.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
0
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram