social

Noi percheziții la fostul șef adjunct al Procuraturii Generale, Ruslan Popov. El este cercetat pentru spălare de bani

07 мая 2022, час 13:03
Делиться:

Noi percheziții la fostul șef adjunct al Procuraturii Generale, Ruslan Popov.  Perchezițiile se desfășoară în cadrul unui dosar inițiat pe faptul spălării de bani.

Informația a fost confirmată pentru TV8 de către purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale (PG) Mariana Cherpec, care a specificat că instituția va oferi mai multe detalii   „după finalizarea acțiunilor de urmărire penală planificate”.

La sfârșitul lunii martie, procurorul general interimar, Dumitru Robu, a semnat ordinul de demitere din funcție a lui Ruslan Popov, după ce anterior, Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a dispus suspendarea din funcție a acestuia și i-a oferit lui Robu „mână liberă” pentru a decide demisia lui Popa

TV8 reamintește că adjunctul procurorului general, suspendat din funcție, Ruslan Popov, a fost reținut în luna octombrie anul trecut după ce procurorii și mascații de la SIS au efectuat la el acasă, dar și la sediul PG mai multe percheziții. Din octombrie până în prezent, Popov a fost în arest preventiv, arest la domiciliu, sub control judiciar. Popov este suspectat de îmbogățire ilicită.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram