social

Au preferat să moară decât să mai hoinărească pe străzi. Drama unei familii a șocat toată România

08 января 2022, час 09:13
Делиться:

Au ajuns în  culmea disperării și au preferat să moară decât să mai hoinărească pe străzi. O sinucidere în grup a șocat, ieri, toată România, transmite Antena3.  

Cazul cutremurător s-a înregistrat  la Călărași, România. În după amiaza zilei de vineri, două femei și un bărbat s-au aruncat în Dunăre. Potrivit presei din România este vorba despre o mamă, în vârstă de 77 de ani și doi frați – o femeie de 47 de ani și un bărbat de 55 de ani.  

Apelul la 112 a fost făcut de un angajat la salubritate, care muncea în acel moment în  parcului din zonă.  Bărbatul ar fi încercat să-i oprească pe cei trei, dar zădarnic.  

La faţa locului a intervenit un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Cele două femei au fost scoase din apă fără semne de viață, iar bărbatul a fost scos în stop cardio respirator și transportat de urgenţă la spital în stare critică, cu şoc hipotermic sever.

Potrivit presei locale, cei trei erau cunoscuți cu afecțiuni psihice şi ar fi recurs la acest gest din disperare pentru că locuiau pe străzi după ce și-au pierdut locuința.  Cei trei au fost plasați, anterior, într-o locuință socială dar au fost evacuați și de acolo. Din 2017, dormeau pe străzi. În același an, cei trei au mai avut o tentativă de sinucidere. S-au aruncat în apele braţului Borcea, după ce, în prealabil, au băut sodă caustică.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram