social

Autoturism burdușit cu țigări, depistat la vama Sculeni. Șoferul este cercetat pentru contrabandă

08 января 2022, час 11:08
Делиться:

Polițiștii de frontieră au depistat un autoturism burdușit cu țigări de contrabandă la vama Sculeni. Șoferul încerca să ajungă în România.

Tentativa a avut loc în această noapte. Puțin după miezul nopții, la pista de control pe sensul de ieșire din Republica Moldova s-a prezentat un tânăr de 29 de ani, la volanul unui BMW X6. Șoferul este domiciliat în municipiul Chișinău și are și cetățenia României.

În baza informațiilor acumulate de ofițerii de investigații ai Direcției investigații speciale a IGPF, polițiștii de frontieră au dispus efectuarea unui control suplimentar asupra automobilului, persoanelor și bagajelor acestora. A fost implicată și echipa canină a Sectorului Poliției de Frontieră Sculeni.

În rezultat, camuflate în puntea din spate a automobilului, au fost depistate 87 100 de țigarete  cu timbru de acciz al Republicii Moldova.

Pe cazul dat continuă cercetările în comun cu echipa specializată a Serviciului Vamal. Acum două săptămâni, în punctul de trecere a frontierei Sculeni a fost anihilat un caz de trafic ilegal de țigarete, unde era implicat un autoturism de aceeași marcă.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram