social

Punctele mobile de vaccinare și-au reluat activitatea. Vezi unde staționează astăzi

09 января 2022, час 11:01
Делиться:

Punctele mobile de vaccinare împotriva COVID-19 și-au reluat, astăzi, activitatea, după o pauză de două zile. Troleibuzul cu vaccinuri nu a fost scos  pe străzile Capitalei în zilele de 7 și 8 ianuarie.

Astăzi, troleibuzul va staționa în sectorul Centru, în Piața Marii Adunări Naționale, adiacent străzii Pușkin. Doritorii se pot apropia pentru a-și administra vaccinul împotriva COVID-19 până la ora 18:00.

Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile până la finele lunii ianuarie. Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susținerea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

Potrivit autorităților sanitare, rata de vaccinare în Republica Moldova se menține joasă -  doar 28 la sută din numărul cetățenilor sunt vaccinați cu schema completă.  Cea mai înaltă rată de vaccinare cu schema completă se înregistrează în municipiul Chișinău – 42% și Soroca – 32%. Cea mai redusă acoperire se atestă în UTA Găgăuzia – 17%, Sângerei și Leova – 19%.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram