externe

„Dacă mor în circumstanţe misterioase, mi-a părut bine să vă cunosc”. Reacţia lui Musk, după amenințarea lui Rogozin

09 мая 2022, час 19:06
Делиться:

Elon Musk a transmis un mesaj criptic pe Twitter, sugerând că ar „putea muri în circumstanțe misterioase”. Anterior, fondatorul Tesla a postat și un mesaj al șefului agenției spațiale Roscosmos, în care acesta îl acuză pe miliardarul american că ar furniza echipamente militare de comunicații armatei ucrainene, scrie observatornews.

„Dacă voi muri în circumstanțe misterioase, mi-a părut bine de cunoștință”, a scris Musk, pe Twitter.

Înainte, cel mai bogat om de pe planetă a postat un mesaj transmis de Dmitri Rogozin presei ruse, în care Musk este acuzat că ar fi implicat în furnizarea de echipamente militare de comunicații batalionului Azov.

Rogozin susține că Dimitri Kormyancov, comandantul brigăzii 36 din forțele armate ucrainene, a mărturisit că terminalele de internet Stalink au fost livrate luptătorilor din Batalionul Azov și soldaților ucrianeni din Mariupol cu elicoptere militare.

„Astfel, Elon Musk este implicat în în furnizarea de echipamente militare de comunicații forțelor fasciste din Ucraina. Iar pentru asta, Elon Musk, vei fi tras la răspundere, chiar dacă o faci pe prostul”, a punctat Rogozin.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram