timp liber

Un medic militar ucrainean și-a cerut iubita de soție pe câmpul de luptă: „Aștept nunta noastră după victorie”

09 мая 2022, час 13:24
Делиться:

Potrivit paginii de Facebook a Unității Militare 3028 a Gărzii Naționale a Ucrainei, Vladimir, un medic militar care servește în regiunea Kiev, și-a cerut iubita în căsătorie pe câmpul de luptă, notează Libertatea.

Îmbrăcat în uniforma militară, Vladimir i-a cerut mâna Annei în mijlocul tranșeelor. Emoționat, bărbatul i-a oferit alese sale un buchet de trandafiri albi și inelul: „Ești dragostea mea, frumusețea mea și nu te voi da nimănui. Vrei să fii soția mea?”. 

În cadru, înregistrat într-o pădure, se vede un vehicul militar camuflat în vegetație și o cisternă. 

Anna a spus „da”, sărind în sus de bucurie, iar viitorii soți s-au sărutat pătimaș. „Vova al meu reușește întotdeauna să-mi facă surprize incredibile. Îl iubesc foarte mult și aștept cu nerăbdare nunta noastră după victorie. Pentru că va fi victorie”, a spus viitoarea mireasă. 

„Astfel de evenimente, în timp ce ei servesc pentru patria noastră, sunt un prilej de a arăta că, în ciuda războiului, oamenii continuă să iubească și știu pentru ce luptă și pe cine apără”, a transmis Garda Națională.

Garda Națională a Ucrainei (NGU) este componenta de rezervă a Forțelor Armate din Ucraina. Funcționează sub jurisdicția Ministerului de Interne și a fost restabilită pe 13 martie 2014, pe fondul tensiunilor crescânde din estul țării.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram