comerciale

Prima ediție a festivalului Kaleidoscop: Smiley, INNA, The Motans și alți artiști vor cânta la Grădina Botanică (P)

09 июня 2022, час 11:30
Делиться:

KALEIDOSCOP este un nou proiect muzical complex, marca iTicket, ce se va desfășura pe 3 iulie, la Grădina Botanică. Evenimentul se află la prima ediție și își propune o continuitate anuală, care să adune la un loc zeci de mii de oameni și cele mai apreciate voci din România, Moldova și nu doar. 

Conceptul festivalului a pornit de la ideea că viața se află într-o continuă schimbare, iar misiunea noastră este să-i descoperim farmecul și să-i apreciem culorile. Însăși denumirea provine din trei cuvinte grecești, care înseamnă: ”observator al formelor frumoase”.

Ca și obiectul magic, ce combină diferite culori și figuri, evenimentul va fi o asociere remarcabilă de stiluri și note muzicale, voci și mișcări, emoții și senzații. Aparatul optic va lua forma unei experiențe de proporții epice și pe ritmul celor mai îndrăgite piese, ne vom dispersa în dans.

Vocile care vor da culoare acestui eveniment sunt: Smiley, INNA, The Motans și mulți alți artiști de TOP.

Începând cu ora 16:00 te vei putea bucura de un show LIVE spectaculos, delicii gastronomice și multă distracție alături de cei dragi.

Vino pe 3 iulie, la Grădina Botanică, să privim împreună prin KALEIDOSCOP și să descoperim lumea în toate culorile ei.

Bilete în rețeaua iTicket: https://iticket.md/event/kaleidoscop

Parteneri: Bere Chișinău, Purcari Wines, Lion's Jewellery

Parteneri Media: Jurnal TV, TV8, Prime și Mega HIT

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram