social

Primarul Capitalei, Ion Ceban, își amenință subalternii cu demisia: „Nu voi mai avertiza și sancționa, nu mai accept scuze”

10 января 2022, час 10:05
Делиться:

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, își avertizează subalternii că riscă să rămână șomeri. Asta în contextul în care s-a arătat nemulțumit de activitatea unora dintre ei , după ce a fost într-o „inspecție în Capitală”.

„Să nu spuneți că nu am spus și, probabil, este a cincea oară când spun asta. Stimați pretori, șefi de direcții și întreprinderi, au rămas zile numărate până la evaluarea dumneavoastră. Pentru o bună parte, chiar pentru mulți dintre voi va fi o evaluare decisivă”, a avertizat Ion Ceban.

Primarul general nu a dat nume și nici nu a spus în ce sector a fost și nu a rămas mulțumit de ceea ce a văzut. Mai mult, el a sugerat că unii ar face intenționat ca lucrurile să meargă prost in oraș.    

„Concluzia mea este că unele momente sunt lăsate intenționat sau nu se vrea. Dacă nu puteți, am zis, scrieți cerere și plecați iar dacă se face intenționat, o  fac eu. Nu voi mai avertiza pe nimeni să-și facă munca. Avem multe proiecte și nu vreau să accept scuze”, a spus Ceban.

Potrivit lui Ceban, unele șantiere din Capitală sunt „într-un hal fără de hal”.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram