timp liber

„Emancipation”, noul film cu Will Smith, amânat pentru un an, în urma incidentului de la Oscar

Foto simbol
10 мая 2022, час 13:03
Делиться:

Filmul „Emancipation”, în care joacă Will Smith și care trebuia lansat la finalul anului pe platforma de streaming Apple TV+, va fi amânat pentru 2023, după ce actorul l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock, pe scena galei Oscar, în martie, scrie News.ro.

La mai mult de o lună după incidentul de la gala premiilor Oscar, atunci când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pentru o glumă despre soţia sa Jada Pinkett Smith, consecinţele gestului se multiplică. Numeroase proiecte ale actorului în vârstă de 53 de ani sunt în pericol, aşa cum este şi noua producţie, „Emancipation”. 

Variety a scris că filmul mult-aşteptat ar urma să fie lansat în 2023, astfel încât actorul să nu poată fi nominalizat la Oscar. În acest lungmetraj, Will Smith îl interpretează pe Peter, un sclav pe o plantaţie din Louisiana, care decide să fugă către nord şi să se alăture Union Army după ce a fost bătut cu sălbăticie. 

Palma dată de Will Smith lui Chris Rock ca urmare a unei glume despre tunsoarea soţiei sale Jada Pinkett Smith, pare a nu fi singurul motiv al schimbărilor în privinţa filmului. Regizorul Antoine Fuqua ar fi în prezent în plină postproducţie după filmările care au adunat întârzieri legate de uraganul Ida în sudul Statelor Unite şi a cazurilor de Covid din echipă. 

Un alt motiv avansat de Variety ar fi lunga listă a filmelor a căror lansare este prevăzută pe Apple TV+ la finalul anului. 

Chiar dacă şi-a prezentat scuze şi a fost exclus din Academie timp de 10 ani, alte proiecte ale actorului ar putea fi compromise. Producţia „Bad Boys 4” a fost oprită, la fel ca filmul de acţiune „Fast and Loose” pe care ar fi trebuit să-l realizeze David Leitch pentru Netflix.

Gigantul de streaming a anulat şi „Bright 2” (deşi platforma a precizat că decizia sa nu are legătură cu „incidentul” în care a fost implicat actorul), în timp ce revenirea sa în „I Am Legend 2” rămâne incertă. 

TV8.md reamintește că actorul în vârstă de 53 de ani a urcat pe scenă și l-a lovit pe Chris Rock, după ce acesta a glumit pe seama soției sale, în timp ce prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar". 

Will Smith și-a cerut scuze ulterior, pe scenă, după ce a câștigat premiul pentru „cel mai bun actor”.

Mai exact, prezentatorul a făcut o glumă despre capul ras al soţiei lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie - o afecţiune care provoacă o cădere severă a părului şi de care Jada a mărturisit că suferă în urmă cu câţiva ani - a fost cea care a declanşat incidentul.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent:t.me/tv8md

/VIDEO/ Momentul când Will Smith pălmuiește prezentatorul, în timpul galei premiilor Oscar: Și-a cerut apoi scuze

28 марта 2022, 08:03

Soția lui Will Smith susține că actorul a reacționat „în mod exagerat” la Oscar și nu „avea nevoie să o protejeze”

08 апреля 2022, 19:04

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram