timp liber

/VIDEO/ Momentul în care un pilot ucrainean este luat în vizor de inamic: Este ajutat de alt avion ucrainean

10 июня 2022, час 17:40
Делиться:

În imaginile înregistrate în cabina unui avion de luptă Su-25 care zboară la o altitudine incredibil de joasă se observă cum se aprinde pe bord semnalul ce îl avertizează pe pilotul ucrainean că inamicul l-a luat în vizor, potrivit Adevărul.

Filmarea a fost postată pe reţeaua socială Ukraine Weapons Traker, de pe Twiter. 

„Imagini nebuneşti din perspectiva pilotului, cu un avion ucrainean de sprijin aerian Su-25 care zboară deasupra zonei de luptă din estul ţării, aproape atingând copacii. După cum se vede, avionul este înarmat cu o configuraţie clasică - 4 rachete B-13L de 122 mm şi 2 rezervoare externe de combustibil detaşabile PTB-800”, se arată pe „Ukraine Weapons Traker“, un cont de experţi ce urmăreşte desfăşurările de armament ale conflictului din Ucraina. 

Pilotul, ajutat de un alt avion 

Pilotul avionului ucrainean este ajutat de alţi colegi deoarece pe filmare se pot observă dârele de lansare ale unor capcane termice pentru a combate posibile rachete inamice. Deoarece acestea se află în faţa arată că au fost trase de către o altă.

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram