social

Reacția Ministerului Sănătății la imaginile cu măștile „puse” în photoshop pe fețele unor medici

11 января 2022, час 13:26
Делиться:

Ministerul Sănătății a venit cu o reacție la imaginile cu măștile „puse” în photoshop pe fețele unor medici de la Spitalul municipal de copii „Valentin Ignatenco”. Cei de la sănătate i-au îndemnat pe doctori să respecte măsurile anti COVID.

„Fondatorul IMSP Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco” este Consiliul Municipal Chișinău. Ministerul Sănătății îndeamnă populația, în special lucrătorii medicali, să respecte măsurile de protecție”, se menționeaă într-un mesaj de la Ministerul Sănătății.

Situația jenantă în care fețele mai multor medici din cadrul instituției medicale au fost acoperite cu măști în photoshop a fost surprinsă la aniversarea celor 36 de ani la fondarea instituției medicale. Deși inițial pe pagina de Facebook a instituției au fost postate patru fotografii, două din ele, cele făcut în photoshop, au fost scoase la scurt timp.

Am încercat să obținem o reacție și de la administrația instituției. Directorul Alexandru Holostenco avea telefonul ocupat. Șeful Direcției Sănătate, Boris Gâlcă nu a răspuns la telefon.  

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram