social

Doi bărbați, cercetați după ce au vândut motorină fără acte de proveniență. Oamenii legii au ridicat 6,5 tone de combustibil

12 января 2022, час 15:05
Делиться:

Doi bărbați, locuitori ai Capitalei, sunt cercetați de oamenii și riscă să fie sancționați contravențional, după ce au vândut motorină fără acte de proveniență. Polițiștii au descins la un depozit de pe șoseaua Muncești, acolo unde au găsit două coloane de distribuție a combustibilului și cinci rezervoare de metal cu un volum de câte 10 tone fiecare. 

Motorina din trei rezervoare era deja comercializată, iar din altele două rezervoare a fost ridicată motorină în cantitate de 6,5 tone în lipsa actelor permisive de desfășurare a acestui gen de activitate, cât și lipsa actelor de proveniență a rapoartelor de inspecție. Bărbații au comunicat că, comercializau motorina la preț de 17 lei pentru un litru.  Astfel, dacă produsele petroliere ajungeau să fie comercializate ilegal, aceștia urmau să încaseze un venit ilicit de aproximativ 105 000 lei.

Produsele petroliere au fost ridicate, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram