social

Spânu nu vede motive să plece din funcție: „Pentru mine contează să fim solidari și să căutăm soluții”

12 января 2022, час 10:27
Делиться:

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu, nu vede motive să plece din funcție. Funcționarul a declarat despre aceasta în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

Spânu a specificat că pentru el demisia nu este o problemă și o poate face oricând, însă, la moment, pentru el contează altceva.

 „Ceea ce contează pentru mine la această etapă, în contextul crizei energetice,  cred că trebuie să fim solidari si când spun să fim solidari, mă refer inclusiv la alte  partide politice, experți, societatea civilă. Or, situația energetică din lume, în mod special din Europa afectează dramatic Republica Moldova. Eu aș vrea să discut mai mult despre soluții, aș ruga pe toată lumea să ne solidarizăm și dacă sunt soluții sau  propuneri,  care pot fi luate in calcul, cu mare drag le voi asculta”, a declarat Spânu.

Totodată, Spânu a infirmat și speculațiile precum că guvernarea PAS ar trece prin niște frământări pe interior.  „Nu se preconizează remanieri de cadre, iar Guvernul are toată susținerea politică”, garantează Spânu.

”Guvernul are suportul Parlamentului, înțeleg că este un grup bine organizat care încearcă să transmită rupturi în partid, dar sunt aberații. La moment avem consolidarea partidului,  este nevoie să fim solidari. Natalia Gavrilița are tot suportul Guvernului, Parlamentului și Președinției”, a concretizat, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu.

În contextul crizei gazelor și creșterii tarifelor fără precedent, Spânu a fost acuzat în repetate rânduri de neprofesionalism. Ieri, Platforma Demnitate și Adevăr a solicitat, repetat, demisia lui Andrei Spânu din funcția de viceprim-ministru și ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram