auto

Premieră: Noul Cadillac Escalade-V este numit drept cel mai puternic SUV full-size din industria auto

FOTO: autoblog.md
12 мая 2022, час 09:21
Делиться:

A venit ziua! Cadillac a dezvăluit detalii complete despre noul Escalade-V din gama anului 2023 – cel mai puternic SUV de dimensiuni mari din industria auto. Este primul SUV Cadillac din Seria V – linia de maşini de performanţă a mărcii americane, introdusă în 2004.

„Clienții și entuziaștii au fost cei care au cerut un Escalade-V și suntem încântați să aducem pe piață acest SUV de înaltă performanță în anul aniversării a 120 de ani de la înființarea companiei. O maşină V-Series nu este uşor de realizat şi nu este un simplu proces de modernizare a uneia existente. Sosirea noului Escalade-V este rezultatul unui program riguros de dezvoltare, care permite acestui model foarte anticipat să îndeplinească criteriile și pragurile de capacitate stabilite de aproape două decenii de performanță inspirată din seria V”, a declarat vicepreședintele Global Cadillac Rory Harvey.

Află mai multe, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD

Автор
AutoBlog.MD
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram