social

Troleibuzul turistic din Capitală va avea o rută specială în weekend: Va fi dedicată cuplurilor celebre

12 мая 2022, час 10:17
Делиться:

În contextul Zilei Internaționale a Familiei, în acest weekend, troleibuzul turistic din Capitală va avea o rută sugestivă „Cupluri celebre din Chișinău". Excursia are drept scop promovarea obiectivelor turistice şi familiarizarea cetățenilor cu biografiile personalităţilor notorii, care au contribuit la promovarea imaginii orașului Chișinău la nivel internațional.

Dezvoltarea oșului „din albe flori de piatră” a fost influențată de mai multe familii şi cupluri celebre din capitală, cum ar fi: Mihail și Elizaveta Voronțov, Alexandru și Olga Plămădeală, Cristina și Alexandru Bernardazzi, Constantin și Iulia Mimi, Regina Natalia Keșco-Obrenovici și Regele Milan I al Serbiei, Xenia Vincentini și Serghei Koroliov, Ecaterina și Nicolae Ivanov, Maria Cebotari și Alexandru Vîrubov, Emil Loteanu și Svetlana Toma, Elena Casso și Gheorghe Donici, Iulia și Alexandru A. von Gheiking, Ion și Doina Aldea-Teodorovici, Grigore și Raisa Vieru, Glebus Sainciuc și Valentina Rusu-Ciobanu, Natalia Dadiani și Giorgi Beglari, Carol Schmitd și Maria Cristi și mulți alții.

Astfel, în perioada 14-15 mai, excursiile tematice cu Troleibuzul Turistic, se vor desfășura după următorul program:

ora 12:00 - excursie în limba rusă;

ora 14:00 -  excursie în limba română;

ora 16:00 - excursie în limba rusă;

ora 18:00 - excursie în limba română.

Startul cursei - Arcul de Triumf.

În troleibuz va fi permisă îmbarcarea în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copii până la 7 ani, în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

Prețul unei călătorii este de 30 de lei.

Автор
Andreea Josan
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram