social

/ФОТО/ ANSA a retras de pe piață 15 loturi de produse de patiserie: Termenul de valabilitate, expirat

13 июня 2022, час 16:54
Делиться:

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) anunță că a retras de pe piață 15 loturi de torturi, biscuiți, covrigei și pesmeți cu termenul de valabilitate expirat, dintre care 10 loturi de torturi fiind suspecte de modificarea datei de fabricare. Sesizarea a parvenit din partea unui consumator. 

Agenția a supus verificărilor mai multe unități de comerț ce aparțin operatorului din domeniul alimentar, amplasate în raioanele din țară. În urma controalelor efectuate de către inspectorii din teritoriu, de asemenea, au fost constatate mai multe neconformități: comercializarea produselor de patiserie în lipsa certificatelor de calitate și lipsa asigurării trasabilității acestora.

Toate produsele depistate în urma controalelor au fost retrase din circuitul alimentar și s-au emis prescripții operatorului alimentar de nimicire sau utilizare condiționată a acestor produse. 

Pe numele operatorului din domeniul alimentar au fost întocmite procese verbale.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Автор
Andreea Josan
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram