social

Grigorii Ciochinî a fost desemnat de CSP adjunctul procurorului șef al Procuraturii din Nisporeni

Foto: Captură ecran
13 июня 2022, час 09:40
Делиться:

Procurorul, Grigorii Ciochinî va asigura interimatul de procuror adjunct al procurorului șef al Procuraturii raionului Nisporeni. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de luni, 13 iunie, a Consiliul Superior al Procurorilor (CSP).

Grigorii Ciochinî și-a început activitatea de procuror în anul 2014 în cadrul Procuraturii Uncgheni, ulterior în 2015 a fost transferat la Procuratura Nisporeni.

A activat jumătate de an în cadrul Procuraturii Anticorupție, ulterior a reveni să activeze la Procuratura Nisporeni, unde a activat până în prezent. 

Acesta a devenit cunoscut opiniei publice datorită instrumentării unui caz de erezonanță, este vorba despre dosarul în care a fost reţinut fostul şef al Serviciului control financiar şi audit intern al ÎS „Poşta Moldovei”, Sergiu Cebotari, învinuit de exploatarea prin muncă a mai multor persoane. 

Potrivit ZdG, Cebotari ar fi fost reținut la scur timp după ce acesta a făcut mai multe declaraţii despre traficul cu anabolizante în care ar fi fost implicată Poşta Moldovei. Atunci procurorul Ciochinî a declarat că lui Cebotari i-a fost înaintată învinuirea de obţinere a muncii forţate de la mai multe persoane. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Автор
Nadia Mihuță
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram