#5anideTV8

/ВИДЕО/ #5anideTV8. Ștefan Nistor: „TV8 nu a fost o dragoste la prima vedere. E ca o relație în care totul încă nu s-a spus”

13 июля 2022, час 11:38
Делиться:

TV8, televiziunea oamenilor liberi, împlinește 5 ani de emisie. TV8 nu înseamnă doar televiziune. Produsele noastre se regăsesc pe site-ul tv8.md, care lunar adună circa 1 milion de cititori.

Ștefan Nistor, editor de imagine, a venit cu un mesaj video cu ocazia aniversării:

„TV8 nu a fost o dragoste la prima vedere. La început era o relație în care tot era sub Mercur retrograd, dar când deschizi „Cutia Neagră Plus” apare doar un singur gând - „Iubește viața”. TV8 e ca o relație în care totul încă nu s-a spus, care te atrage prin energia ei, care te scoate din zona de confort. O relație din care vrei uneori să fugi, dar mereu revii. Revii în primul rând, la oamenii de aici, la proiectele la care ții și vrei să le faci mai bine, pentru că înțelegi că ele contează pentru comunitate și asta, pentru mine, este cel mai important. Îi mulțumesc lui TV8 pentru oportunitatea de a crește împreună.”

TV8 nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi fără susținerea prețioasă a publicului! Vă mulțumim enorm pentru că sunteți alături de noi! 

#5anideTV8. Constantin Niculae: „Sunt bucuros că m-ați primit în familie, chiar dacă am venit de la București”

12 июля 2022, 22:07

#5anideTV8. Mariana Rață: „TV8 a devenit o parte din mine, iar colegii sunt parte a familiei mele”

29 июня 2022, 14:06

Автор
Redacția TV8
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!

04 октября 2022, час 10:00
Делиться:
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram