social

Dumitru Alaiba recunoaște că PAS simte un anumit nivel de dezamăgire din partea oamenilor. „Eu înțeleg prin ce trece lumea”

14 января 2022, час 10:45
Делиться:

Președintele Comisiei parlamentare pentru Economie, Buget și Finanțe, Dumitru Alaiba recunoaște că partidul din care face parte nu a îndeplinit pe deplin așteptările oamenilor, iar unul din motive ar fi crizele cu care s-a confruntat guvernarea de când a preluat puterea. Totodată, acesta dă asigurări că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Invitat în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”, Dumitru Alaiba susține că, deși au fost multiple crize guvernarea a reușit multe lucruri.

„Eu nu cred că este timpul să jubilăm și cu siguranță nu vreau să apar triumfalist. S-au reușit multe lucruri, nu s-a făcut poate ceea ce oamenii așteaptă în deplin, au fost multimple crize care au fost atenuate, au fost diferite turbulențe în țara noastră. Nu cred că cineva din colegii mei este satisfăcut de ceea ce am livrat ca și fiind tot ce se putea face. Eu cred că să fi avut puțină liniște...evident că livram mai mult, dar avem trei ani jumate la dispoziție pentru a acelera și pentru a livra rezultate oamenilor. Pentru a pune bani în buzunarul oamenilor, pentru a crește nivelul de viață, pentru că asta așteaptă oamenii, puțină dreptate și puțină încredere în ziua de mâine”, a mai menționat Alaiba.

Întrebat ce ar alege oamenii, după părerea sa, în cazul în care ar fi organizate alegeri parlamentare, acesta a comunicat că are încrederea în cetățeni chiar dacă există o anumită dezamăgire față de guvernare.

„Eu nu cred că este timpul să discutăm despre asta, oamenii o să decidă. Dacă preusupunem că duminica viitoare vor avea loc alegeri parlamentare, oamenii vor decide și vor alege din ceea ce au. Eu cred în înțelepciunea oameilor, chiar dăcă simțim un anumit nivel de dezamăgire și e explicabil pentru că oamenii văd aceleași facturi care sunt în creștere și încet, încet își pierd cumpătul...Eu înțeleg prin ce trece lumea din țara noastră”, a precizat președintele Comisiei parlamentare pentru Economie, Buget și Finanțe.

 

Автор
Nadia Mihuța
Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram