social

/FOTO/ O femeie din Ucraina, depistată cu droguri lipite pe corp la intrarea în Moldova: A fost arestată

14 мая 2022, час 14:23
Делиться:

UPDATE: La solicitarea procurorilor PCCOCS, Judecătoria Chișinău cu sediul Ciocana, femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. 

Investigațiile continuă, în vederea stabilirii contribuției ilegale a altor persoane și stabilirii întregului tablou infracțional.

O femeie din Ucraina a fost reținută la intrarea în Republica Moldova, prin punctul de trecere a frontierei Tudora, pentru că ar fi avut lipite de corp două kilograme de droguri. Totul s-a întâmplat ieri, 13 mai.

Aceasta s-a prezentat la linia de control în calitate de pieton, unde a fost supusă verificării suplimentare. În rezultat, a fost depistat un pachet cu substanță solidă granulată, asemănătoare după culoare și miros cu substanță narcotică de tip PVP. Pachetul era dosit sub o centură medicală, care era cuplată pe corpul femei.

În dimineața zilei de sâmbătă, 14 mai, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au solicitat la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, aplicarea arestului preventiv în privința acesteia, în vederea cercetării obiective a cauzei, timp în care persoana va beneficia de garanțiile prevăzute de Codul de procedură penală și de prezumția nevinovăției. 

Magistrații urmează să se pronunțe cu privire la solicitarea procurorilor. Alte detalii pe marginea acestui caz vor fi oferite ulterior, spune Poliția de Frontieră.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Делиться:
Подпишись на TV8.md: Facebook, Telegram, YouTube, Instagram и TikTok!
TelegramWhatsappViber
Отправить нам новость

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram